Diken dala, dal yaprağa, yaprak goncaya hayran! Dal dikensiz, yaprak dalsız, gonca yapraksız olmaz! Nefis can'a, can bedene, bedense ruha hayran! Can nefissiz, beden cansız, ruhsa bedensiz olmaz.!

GÜNEŞ DOĞACAK!


Her yolun tabelasında Mehdi (a.s) görünüyor. İçinde bulunduğumuz dönem Herc-ü Merc(dağınıklık, karmakarışık) dönemi diye tabir edilen (Peygamber Efendimizin söylediği) dönem. Hakk’ın batıldan ayrılmasına vesile olduğu bir dönem şimdi. Sulh’a götürüyor. Her kavganın her savaşın bir nihayeti vardır. İnsanlık âlemi ruhuyla kavga ettiği, kendiyle, imanıyla, hakkıyla, ilmiyle kavga ettiği dönem. Şimdiye kadar her kavgasında görünen oydu ki şeytanın taraftarları kazandılar, şeytana mühlet verildi. Kimse bu mühleti düşünmedi!
Verilen mühlet bu dünya hayatıyla alakalı. İnsanlar bunu hiç düşünmediler. Akletmediler. Bu mühlet nedir düşünmediler. Şeytana verilen mühletin sonuna geldi. Eteğindeki taşları döktü şeytan. Kan döktürdü, kadın erkek. Her türlü pisliği insanların önüne koyarak işini gördü. Bütün silahlarını kullandı.
“İmanla küfür bizatihi karşı karşıya kaldı artık”..Neticede galip olan Allah tır!
Her hikâye bir hayalin neticesinde kaybolur. Her hikâye bir hakikatin aynasında yer bulur. O aynada kendine yer bulabilirsen, o halde varsın sen. Olmayan şey aynada görünmez. İçinde bulunduğumuz zaman, (hamd olsun) biz bu zamandayız. Peygamber efendimizin sözü ” Beni görmeden seven , sadece, dinledikleriyle seven, onlar benim kardeşlerim”..Ağaçlar kalem olsa, denizler mürekkep olsa bunun zevkini yazmayla bitiremezsin. Habibullah s.a.v bize kardeşim dedi! Elhamdülillah! İster kabul et, ister uzak dur! Keyfin bilir.
İslam bir hayat biçimidir. İslam’ı şeytanlarının dilemesi ve tertibiyle bozmak isteyenler, islamın bütünü içerisinden seçtikleri bir noktayı bir meseleyi başka yerlere çekiyorlar fitne ve fesat çıkartıyorlar,halbuki CENAB I HAK C.C diyor ki “Biz sizi kabile kabile yarattık, birlikte görüşüp karışasınız diye”..
Yer ve gök insanlardan intikamını alıyor! Bu gaybı bilmek değildir.
Peygamberimizden gelen hadisleri doğru ifade etmek, anlamak gerekir!
Bir şeyin gövdesi kendini gösterir. Gövdesi olmayanın gölgesi olmaz!
Şimdi vakit daraldı, yağmur taşıyan rüzgârların serinliği geldi.
Meteoroloji diyor ki, Mehdi (a.s) geliyor. Davut (a.s) kılıcına o yazıyı yazanlar bilim kurgu olsun diye mi yazdılar. Mehdi (a.s) yanındakiler kimlerdir? diye soruldu “ Onun gelişinin heyecanıyla, ona yol açan, iz yapandır,O nu hayır ve ümitle bekleyenlerdir” dediler.. Allah C.C bizi, Mehdi. (a.s) kavuştursun, asker eylesin. Âmin.
“Hakkı hak bildiği halde, batıldan tarafa olandan daha zalim kim vardır?
Dünya sancı çekiyor, doğum vaktidir. Güneş doğacak, doğdu çok az kaldı! Bekleyen bulur.
Cenab-ı Hak bizi o kutlu zata ve zamana hayırlar ve hayırlılarla yetiştirsin.
Amin bi hürmeti Habib vel Evliya-i vel mürselin.

İslamboli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder