Diken dala, dal yaprağa, yaprak goncaya hayran! Dal dikensiz, yaprak dalsız, gonca yapraksız olmaz! Nefis can'a, can bedene, bedense ruha hayran! Can nefissiz, beden cansız, ruhsa bedensiz olmaz.!
NE MUTLU KUTLU GELİŞİN YOLUNU GÖZLEYENLERE, NE MUTLU HAKİKATTEN HABERDAR OLARAK İMANLARIYLA O GELİŞE KUVVET KAZANDIRANLARA.

beklenen gelir, bekleyen bulur!

Bizler Müslümanlarız Elhamdülillah, bizim ufkumuz elle çizilmiş sınırlara mahkûm edilemez. 
Yaratan ALLAH c.c' a nihayetsiz hamd'u senalar olsun ki bizleri, varlığını ALLAH'ın dinine adamış bir milletin evlatları kıldı. 
Bizler sahte ideolojilerin, şeytani planların, ALLAH c.c' un emrinin hilafına yapılmış, hazırlanmış nizamların esiri olmayı reddederek tarihin sahifelerine bin yıllık hakikati kazıyanlarız!
Bizler ufka bakmayı sadece gidenler için değil, gelenler içinde bilip bekleyenleriz. 
Bizler Müslümanlarız, ahir zamanın müjdelenmişleriyiz bizler. Dünyada bugün olanlar, zannetmeyiniz ki İslam ülkelerinde olanlarla bitecek. 
Hayır! Asla öyle değil, bekleyiniz ve görünüz. Eğer bize bildirilenleri anlatmaya izin olsaydı dünyadaki bütün insanlar pişmanlık ve şaşkınlıklarından, Yusuf aleyhisselamı gördüklerinde parmaklarını doğrayan kadınlar gibi kendi kendilerini kesip doğrarlardı.

İslamboli(4mart2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder